Klik op het logo voor de website van Terra

HULTI AUTOMATISERING OFFICIEEL DEALER VAN TERRA

Vanaf 2018 is Hulti Automatisering voor de Wortmann Group AG DE Brabantse computer vakhandel voor het computer merk Terra.

De Wortmann Group AG is een van de meest succesvolle onafhankelijke Duitse IT-bedrijven. Al meer dan 30 jaar staat de naam Wortmann bekend als een internationaal familiebedrijf met producten en diensten in de informatietechnologie.

De Wortmann Group heeft op indrukwekkende wijze haar economische prestaties in 2018 in binnen- en buitenland bewezen met een omzet van 1,4 miljard euro. Alleen in Duitsland zijn er al meer dan 1600 werknemers en wereldwijd is dat meer dan 1900. Siegbert Wortmann, oprichter en CEO van Wortmann AG zegt het als volgt: “Aan de ene kant blijven we onze economische dynamiek handhaven en aan de andere kant investeren we met een scherp oog op de toekomst van onze bedrijven”.

Hulti automatisering heeft het alleenrecht in Brabant.

De Wortmann Group  heeft Hulti automatisering gekozen als officiele dealer in Brabant voor het merk Terra. Terra levert eersteklas kwaliteit computers, laptops, Tablets en supplies. Wortmann is een betrouwbare partner met een grote financiele garantie en het is een goed lopend bedrijf waar continuiteit gegarandeerd is. Hulti Automatisering staat eveneens voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wil goede producten leveren waar het ook achter staat.

Een Terra vind je dus niet in het groot winkel bedrijf of on-line shops maar wel bij Hulti automatisering  de computer vakhandel.

TERRA

Terra is een duits hoogwaardig produkt. Alles is mogelijk. Laptops worden op maat gemaakt. De medewerkers luisteren naar de vraag van de klant en maken mogelijk waarvan je dacht dat niet mogelijk was. Een op maat gemaakte oplossing voor je probleem.

Wie is Terra ? ( Wortmann )