logo-belmij

Bel mij terug

logo-afspraak

Afspraak maken

 

 

 

 

leden-login

Leden login

Virus scan

Virusscan verlengen

 

Over Hulti

Ruim 30 jaar geleden zijn we klein begonnen en inmiddels zijn we gegroeid tot een goedlopend en vakkundig automatiseringsbedrijf en dé ICT partner voor particulieren en bedrijven

Particulieren

U als particulier heeft niet altijd alle technische kennis in huis. En dan kunt u rekenen op Hulti.  U bent op zoek naar een nieuwe computer of laptop, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Wij geven een passend advies en leveren het product volledig geïnstalleerd af. Daar heeft u dus geen omkijken meer aan. In onze webwinkel vindt u een aanvulling op onze diensten met interessante aanbiedingen. Naast computers, bieden wij ook telefonie.

Heeft u een probleem of storing? Dan kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag thuis met de computerperikelen, zoals het verhelpen van een storing of het installeren van extra hardware als een printer. Ook het beheer en onderhoud regelen wij.

Bedrijven

Welke computer of welk type netwerk kunt u nu het beste voor uw bedrijf kiezen? Eigenlijk wilt u gewoon dat 't geregeld wordt en zelf bezig zijn met ondernemen. Met het beste advies, specifiek voor uw organisatie, nemen wij u flink wat werk uit handen. En naast computers e.d., bieden wij ook telefonie aan.

Loopt er even iets niet helemaal zoals het hoort? Dan kunt u rekenen op onze support. Voor uw organisatie is het cruciaal dat uw automatiseringssysteem beschikbaar en betrouwbaar is. Als het niet goed functioneert, kan er behoorlijk wat mis gaan en dat gaat in de kosten lopen. Wij weten als geen ander dat onderhoud aan het netwerksysteem belangrijk is. Wij kunnen u hierin ondersteunen.